Nivell Publicitari

caca|eneneses
93 451 79 61

Aviso legal

Nivell Publicitari Digital S.L., en adelante Nivell Publicitari, no se responsabiliza de la información no elaborada por esta entidad o publicada sin su permiso. Tampoco se hace responsable de la información contenida en páginas web ajenas conectadas directa o indirectamente por enlaces con las páginas de Nivell Publicitari. La presencia de enlaces en las páginas web de Nivell Publicitari tiene finalidad meramente informativa y no supone en ningún caso sugerencia, invitación o recomendación de estos enlaces..

Nivell Publicitari declina cualquier responsabilidad que se derive de la mala utilización de los contenidos de sus páginas y se reserva el derecho de actualizarlos, eliminarlos, limitar o impedir el acceso cuando lo considere conveniente.

Nivell Publicitari no es responsabilitza dels possibles errors de seguretat que es poguessin ocasionar per utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics. Tampoc no es responsabilitza dels errors ocasionats per la utilització de navegadors amb versions no actualitzades.

No és permès, d’acord amb la legislació vigent, la còpia, reproducció, distribució, comercialització o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació d’aquestes pàgines web, sense l’autorització prèvia de Nivell Publicitari.

Dades del responable del web: www.nivellpublicitari.com

 

  • Titular: Nivell Publicitari Digital S.L.
  • Identificación fiscal: B-64251366
  • Dirección social: Polígon industrial Molí d’en Xec | C/ Can Barneda, 17-37 Nau 15 – 08291 Ripollet
  • E-mail: info@nivellpublicitari.com

Llei de protecció de dades (LOPD)

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l´informem que, omplint qualsevol formulari en aquest lloc web, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de Nivell Publicitari, amb el fi d´informar i atendre les seves demandes tot protegint-les de terceres persones que no gaudeixin del seu consentiment exprés. Tanmateix, l´informem de la possibilitat d´exercir el dret d´accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal enviant un correu electrònic a info@nivellpublicitari.com o adreçant-se per carta a Nivell Publicitari, Polígon industrial Molí d’en Xec | C/ Can Barneda, 17-37 Nau 15 – 08291 Ripollet, indicant clarament en l’assumpte: tutela de drets LOPD.

La pàgina de Nivell Publicitari sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc., per tal de poder realitzar la tramitació sol·licitada per l’usuari, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.

Aquestes dades s’integren en els corresponents fitxers informatitzats de Nivell Publicitari, d’acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.

Nivell Publicitari garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d’ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d’aquestes dades.