Nivell Publicitari

caca|eneneses
93 451 79 61

Empresa

CONÈIX-NOS MILLOR

A Nivell Publicitari posem a la seva disposició la nostra experiència i dedicació per a portar a terme amb èxit els seus projectes publicitaris, amb el suport d’un gran grup de professionals i les més noves tecnologies, donant cobertura a tot el territori espanyol.

Des del 2001 hem aconseguit l’inimaginable, estrènyer llaços amb els nostres primers clients i aconseguir la confiança de molts altres, gràcies al nostre tracte i atenció personalitzat.

portada Nivell Publicitari

Tecnologia

Estudiem projectes publicitaris des del seu origen: ubicació, disseny, producció, instal·lació, autoritzacions municipals, etc. Entre els nostres clients es troben tant PIMES com importants empreses. Ens situem a l’avantguarda en l’àmbit de la tecnologia digital, oferint tant els clàssics elements publicitaris com els actuals, estudiant projectes a mida i orientant per cobrir les seves necessitats.

Disposem de les últimes novetats en maquinària d’impressió digital i un gran equip humà que satisfarà les necessitats dels clients més exigents.

DURST-Rho_320R_HS DURST-Rho_512R DURST-Rho_P10_200HS ZUND-G3_XL-3200

Patrocini

Nivell publicitari destina part dels seus recursos i motivacions a projectes de desenvolupaments socials, culturals i solidaris.

Festival Internacional de JAZZ de BarcelonaGavi, The Vaccine Alliance